Meny

Bellissima

Har åkt hem5 årHonkatt

BELLISSIMA är en bruntabby och vit honkatt född ca 2013. 


Hon kom till Katthemmet tillsammans med sina ungar Brittany och Briggs (som redan har fått ett hem) efter att Brisak på Värmdö larmade om att de bodde utanför butiken.

Akuthusse berättar

Vackra Bellissima är en bestämd, men väldigt nyfiken och framåt katt som gärna har koll på läget. Hon är lite avvaktande mot främmande personer men väldigt matmotiverad och stryker sig snart mot dina ben om hon känner vittringen av torrfoder. Hon kan bli skygg om hon upplever att du rör dig för snabbt eller oförutsägbart men hon anpassar sig snabbt till nya situationer. 


Hon älskar att leka med små bollar, snören och fjädrar, gärna på egen hand till att börja med, men klättrar även runt och leker samtidigt när hon känner sig mer bekväm. Hon följer gärna efter när du går och fixar med ditt och vill helst vara i samma rum som du är, hon sitter även utanför toalettdörren och väntar på dig när du kommer ut.


Hem med småbarn rekommenderar vi nog inte. Däremot har hon visat intresse för lugna, äldre hundar och har inget problem med flera människor i hemmet. Hon söker gärna sällskap så andra djur borde kunna vara ett plus. 


Bellissima åkte hem 180925. Där får hon sällskap av Miss Crazy.

Belissima (3)_red Belissima_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen