Meny

Rukia

Ej bokningsbar4 årHonkatt

RUKIA är en gråtabby honkatt född ca 2014. 

Hon kom till Katthemmet tillsammans med sina tre ungar Youruichi, Gin och Zakari via Musses vänner i Uppsala dit hon kom efter att hon bosatt sig under en sommarstuga i Enköping och fött sina ungar där. Hon fick ett hem i september 2017 men kom tillbaka till oss i augusti 2018 då hon inte gick ihop med en av familjens katter.

När Rukia först kom till Katthemmet var hon avvaktande och höll oss på avstånd med fräs. Hon tyckte säkert att hon behöver skydda sina ungar från oss människor. Efter en tid hos oss var hon fortsatt osäker på om hon kunde lita på oss. Men hon upptäckte att vi kommer med god mat och att leka med oss, det är jättekul. 

I sitt hem gjorde hon fina framsteg och en av hennes mattar vann hennes förtroende och då uppskattade hon klappar. Rukia blev dock avundsjuk när hon inte fick all uppmärksamhet så hon söker ett hem där hon får vara ensamkatt och gärna hos någon som är ensamstående och har mycket tid och tålamod. Då kommer Rukia med all säkerhet blomma ut till den trygga katt vi vet att hon kan bli. 

Rukia är inte bokningsbar då hon just nu landar i sitt nya akuthem.


Rukia (3)_red Rukia (5)_red

Swish: 1239001793 | Bg: 900-1793 | Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

90konto-logo
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen