Meny

Grendalin

Ej bokningsbar7 årHonkatt

GRENDALIN är en svartsköldpadda och vit honkatt född ca 2011.

 

Hon kom till Katthemmet för omplacering från Hitta Katten i Enköping tillsammans med ett antal katter, bl a Gina 2. De två fick ett hem tillsammans i maj 2015 men i april 2018 kom de tillbaka då de blev stressade av familjens barn.

 

Fd ägaren skriver:

Grendalin och Gina tycker om att umgås med folk och sitter gärna i samma rum även om de föredrar att göra det lite på håll. Grendalin är den som är mest nyfiken och orädd för ljud. Hon tycker om att sitta högt uppe och spana ner. Gina är den som tyr sig mer till människor men väldigt rädd för höga ljud. 


Tjejerna sover tillsammans, putsar varandra, även om det är Gina som är duktigare på att putsa Grendalin än tvärtom. De kommer alltid till köket och äter på samma gång som familjen. På helger och röda dagar har de alltid fått "god mat" vilket betyder att de nu lärt sig det eftersom alla är hemma de dagarna. Det är den enda gången som de stryker sig upp mot oss, då vi öppnar matpåsarna. 


På kvällarna sitter/ligger de gärna någon meter från oss och vilar tills det är dags att gå i säng. Då följer de med och lägger sig i fotändan eller på ens ben. Gina har en liten grej där hon väntar tills alla är i säng så jamar hon från rummet brevid och man får locka på henne. Vi kallar det hennes kvällssång. De ligger ofta och spinner på kvällen och morgonen. Gina brukar även visa kärlek genom att putsa ens fötter eller ben då man sover.
 

Gina och Grendalin bor just nu i ett akuthem och är inte bokningsbara.

 

Grendalin_red Grendalin Grendalin (1)_red Gina och Grendaline (4)_red
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen