Meny

Skicka in en berättelse!

Solkatter

När en katt fått ett nytt hem vill vi väldigt gärna att den nya ägaren hör av sig och berättar hur det går, så skicka några rader till solkatt@katthemmet.nu. Bilder (max 4 st) är också varmt välkomna! Vi publicerar din hälsning här på hemsidan och ibland även på vårt Instagramkonto.
26 jul 2017

Henning

Vi har nu haft denna underbara katt i 3 månader! Han hette Henning men fick nytt namn när han kom till oss.
Han heter numera Mojito!

Han pratar väldigt mycket och är nyfiken och försiktig av sig! Men han känner sig som en kung här!

Henning jul 17
26 jul 2017

Kungen och hans nya kompis

Det är ju alltid lite osäkert när det finns en hund i det hem dit katten adopteras, men i Kungens fall har det funkat utmärkt :-)
Kungen jul 17-2 Kungen jul 17-3 Kungen jul 17-4
26 jul 2017

Katzi

Hej! 
Vi är Tina och Dan, Katzis nya ägare och vill tacka er för det fantastiska jobb ni lägger för att ta hand om och rädda kattliv. Katzi har blivit riktigt bekväm hemma hos oss och vi är så glada över att ha henne. Hon är en liten stjärna!
Önskar en riktigt bra dag till er och katterna!
Med vänliga hälsningar,Tina & Dan

22 jul 2017

Kawase

Kawase, som numera heter Estrid, har nu varit hos oss i nästan tre månader. Hon är en mycket trevlig katt, fungerar väl hos oss, äter bra, leker, pratar mycket och svarar alltid på tilltal. Är mycket tillgiven och vill helst ligga i någons knä. Att se naturprogram på TV med fåglar och insekter är en favoritsysselsättning. Vi är så glada att fick överta just henne. Britt & Bertil

Kawase jul 17-2 Kawase jul 17 Kawase jul 17-3
22 jul 2017

Vicky

Hej,Här kommer en hälsning från Vicky. Hon kom för 12 år sedan till sitt för-alltid-hem. Vicky är snäll och gosig och älskar att blir borstad. Leker gärna med sina leksaker och tar någon sväng ut på balkongen.

Vicky jul 17-2 Vicky jul 17
22 jul 2017

Kalil

Hej Katthemmet!

I november förra året adopterade jag en skyggis från er, som fick namnet Harry (fd Kalil). När han kom till mig så gömde han sig under sängen i flera dagar och fräste åt allt och alla. Jag fick absolut inte röra vid honom, helst inte vara nära alls. 

Idag är det otroligt att tänka att det är samma katt. Harry älskar att mysa, hans favorit är att bli kliad bakom öronen eller...
Kalil jul 17-3 Kalil jul 17 Kalil jul 17-2 Kalil jul 17-4
22 jul 2017

Paxton

Hej!
 Paxton kom till mig den tredje maj. Han hade levt utomhus utan hem i flera år och var till att börja med en mycket blyg och försiktig kisse.
 Han tycker mest om att vara under soffan, men har för några veckor sen börjat bli mer och mer nyfiken och vill kolla sitt revir även på dagen. Vi tränar på detta varje dag med hjälp av lite godis.
 På nätterna, när allt är tyst, har han...
Paxton jul 17
19 jul 2017

Alanna & Gerardo

Gerardo, som tryckte under soffan i en vecka, låter sig nu klappas, spinner och stryker sig mot människoben när det är matdags.
Alanna, numera Artemis, är mer svårflörtad, men ser ut att trivas – de leker mycket med varann och möter i hallen med hög svansföring när jag kommer hem.
Inga lådproblem – båda är exemplariska OCH HELT UNDERBARA! Stort tack – vilken tur att ingen annan ville ha just dem!!!
17 jul 2017

Vanda - uppdatering

Hej här kommer det en hälsning från Sandra, fd Vanda. Jag trivs bra här med min kompis Sally och våran nya klätterställning.Men det där men att bli klappad gillar jag inte så mycket. HälsningarSandra

Vanda jul 17-2 Vanda jul 17
17 jul 2017

Jonsi & Bera

Hej

Nu har vi haft Jonsi och Greta (f.d Bera) hemma hos oss på landet i lite drygt 8 månader. Första veckan de var här såg vi inte till dem alls, de gömde sig på ställen vi inte ens visste fanns. Vi märkte rätt snart att Jonsi var den mer framåt av katterna och Greta följde med i hans spår. Det dröjde inte så länge innan Bera fick byta namn till Greta, vilket hon fick efter Greta Garbo, då hon är...
Jonsi-Bera jul 17-3 Jonsi-Bera jul 17-2 Jonsi-Bera jul 17
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen