Meny

Skicka in en berättelse!

Solkatter

När en katt fått ett nytt hem vill vi väldigt gärna att den nya ägaren hör av sig och berättar hur det går, så skicka några rader till solkatt@katthemmet.nu. Bilder (max 4 st) är också varmt välkomna! Vi publicerar din hälsning här på hemsidan och ibland även på vårt Instagramkonto.
17 feb 2018

Olena & Odette

Nu har Manzana och Limon (Fd Olena och Odette) bott hemma hos mig i snart åtta månader. Limon (Olena) blev varm i kläderna här hemma väldigt snabbt. Hon vill ofta ligga i mitt knä eller bredvid när jag tittar på TV eller pluggar. Manzana (Odette) har varit mer reserverad och goset har skett på hennes villkor. Hon närmar sig dock mer och mer. Båda är otroligt lekfulla och ser direkt när...
Odette-Olena feb 18 Odette-Olena feb 18-2 Odette-Olena feb 18-3
11 feb 2018

Leona 2 & Semiramis

Leona och Semiramis är 2 underbara tjejer som trivs toppen! Vi är så glada att de kom till oss. De är mkt sociala o gosiga o sover lite överallt .Våra undulater är också glada för sällskapet. 
 
Leona-Semiramis feb 18-2 Leona-Semiramis feb 18-3 Leona-Semiramis feb 18 Leona-Semiramis feb 18-4
5 feb 2018

Hasse & Bosse 4 - uppdatering

En lite hälsning från kalender killarna Bosse och Hasse (Blue och Blanco).
Bara fint med oss, vi har firat jul och nyår hos mormor där det var massa skoj och nya platser att upptäcka! Nu är vi med matte igen och känns skönt att vara hemma. Vi leker för fullt och sover på matte eller runt henne om nätterna. 
Vi mår jättebra... ni får hälsa alla från oss .. 
Kramisar...
Bosse-Hasse feb 18 Bosse-Hasse feb 18-2 Bosse-Hasse feb 18-3
4 feb 2018

Chevy - 4 år i nya hemmet

Hejsan,
En hälsning från Chevy som nu bott hos mig i 4 år. Han stortrivs och dominerar hemmet helt och hållet.
Skickar två bilder på hans favoritplatser, en hög avsats på sitt klätterträd samt det varma golvet i badrummet.
Varma hälsningar,Chevy och Husse.

Chevy feb 18 Chevy feb 18-2
1 feb 2018

Örjan - uppdatering

HejRuskin (fd Örjan) har nu bott här hemma i över fem år och mår bättre än någonsin.Här kommer ett par bilder med två av hans favoritaktiviteter.Hälsar/Johan & Ruskin

Örjan feb 18 Örjan feb 18-2
31 jan 2018

Tanner

Tanner har nu varit en del av våran familj i 2 veckor och man kan säga att han bokat in sig ordentligt, speciellt i soffan med oss på kvällarna när vi kollar på tv - han älskar även att leka med bollarna som vi har här hemma, en riktig gos- och buskatt 🐱 / Familjen Lindqvist

Tanner jan 18-2 Tanner jan 18-3 Tanner jan 18
24 jan 2018

Federikke

Lois, tidigare Federikke, flyttade in hos mig och katten Josef i oktober. Den första tiden bodde hon enbart under sängen där varken jag eller Josef kommer in...I sin egen takt har hon tagit små steg ut i lägenheten och närmre oss. Nu skulle jag säga att hon flyttat in och valt oss och upptäckt gos!

Federikke jan 18 Federikke jan 18-2
22 jan 2018

Pim & Bourdieu

Jag, Ezra och Zeke (tidigare Pim och Bourdieu) firar att vi varit en familj i två veckor med att ta en lång sovmorgon ihop. Favoritstället att sova på är mattes ben.

Pim-Bourdieu jan 18
22 jan 2018

Frejdis & Madame - bästisar!

God fortsättning på 2018 önskar Madame och Frejdis!
De hälsar också att de har korat sitt hems bästa plats: Varsomhelst - bara det är någonstans där de kan ligga nära varandra och gärna lite på varandra också😻.
Lycka är att ha ett eget hem med en alldeles egen bästis🐈❤️🐈!
Mjau, mjau från Madame och Frejdis
Madame-Freidis jan 18 Madame-Freidis jan 18-2 Madame-Freidis jan 18-3 Madame-Freidis jan 18-4
19 jan 2018

Fergie

Hej!
Nu har det gått snart 3 månader sedan Tipsie  (före detta Fergie) komma hem till oss. Hon har blommat upp och är en oerhört social katt som vill vara med överallt och väldigt mat tokig. Hon är väldigt kär i Sylvester som funnits hos oss i 5 år. Älskar att busa och leka. Har gått ut med sele för att känna på snön. Hon och lillhusse delar på allt.
Fergie jan 18 Fergie jan 18-3 Fergie jan 18-2
© Stockholms Katthem. Allt material tillhör Stockholms Katthem.
Om Webbplatsen